Global Medics Human Healhtcare products

Hoogwaardige supplementen voor mens én dier

Global Medics heeft in de paardensport naamsbekendheid bekomen door haar hoogwaardige supplementen. Op nationale en internationale wedstrijden zijn de producten vaak in concourskasten terug te vinden. Onder andere gesponsorde ruiter Constant van Paesschen gaf eerder al aan dat hij erg tevreden is over de producten van Global Medics voor zijn paarden. Global Medics brengt niet enkel producten voor paarden op de markt, ook in de humane geneeskunde heeft Global Medics inmiddels een goede naam ontwikkeld. Maar hoe kwam die samenwerking tussen humane en veterinaire geneeskunde tot stand?

Het eerste veterinair product verscheen in 2006

“Eigenlijk is dat een grappig verhaal”, vertelt de familie Gijbels, de ontwikkelaars van Global Medics. “In 2006 kwam onze eerste veterinair product voor paarden op de markt. Dit was in samenwerking met verschillende onderzoekers en dierenartsen. Arti-Gold was meteen een succes: het bleek zo goed te werken dat zelfs paardeneigenaren het product innamen om hun bewegingsvrijheid te doen toenemen. Een echt paardenmiddel, zegt maar” vertelden ze.

Supplementen bij gewrichtsproblemen

“Vandaar kwam het idee om het product ook voor menselijk gebruik te commercialiseren en zo is de humane variant ontstaan. Het gamma voor humane geneeskunde is nog niet zo uitgebreid als dat voor paarden maar vooral voor gewrichtsproblemen bieden de humane producten verlichting.

De Arti-Forte helpt mensen om hun bewegingsvrijheid te bevorderen. Humane gebruikers die hun energielevel wat willen verhogen, kunnen Arti-Sport innemen, een product dat ook in ons gamma voor paarden zit. Globulan wordt gebruikt om irritaties in de gewrichten te verminderen, zoals P-Block. Dus als je op zoek bent naar een paardenmiddel, maar dan voor humaan gebruik, ben je bij Global Medics zeker aan het juiste adres!”, besluiten ze.

Bestel Arti-Forte hier:

Ontdek meer blogberichten