Zoek
Sluit dit zoekvak.
Global Medics Human Healhtcare products

Hoogwaardige supplementen voor mens én dier

Global Medics heeft in de paardensport naamsbekendheid bekomen door haar hoogwaardige supplementen. Op nationale en internationale wedstrijden zijn de producten alom in concourskasten terug te vinden. Onder andere gesponsorde ruiter Constant van Paesschen gaf eerder al aan dat hij erg tevreden is over de producten van Global Medics voor zijn paarden. Global Medics brengt niet enkel producten voor paarden op de markt, ook in de humane geneeskunde heeft Global Medics inmiddels een sterke reputatie ontwikkeld. Maar hoe kwam die samenwerking tussen humane en veterinaire gezondheidsproducten tot stand?

Het eerste veterinair product verscheen in 2006

“Eigenlijk is dat een grappig verhaal, vertelt de familie Gijbels, de ontwikkelaars van Global Medics. In 2006 kwam ons eerste veterinair product voor paarden op de markt. Dit was in samenwerking met verschillende onderzoekers en dierenartsen. Arti-Gold werd meteen een succes: het bleek zo goed te werken dat zelfs paardeneigenaren het product innamen om hun bewegingsvrijheid te doen toenemen. Een echt paardenmiddel, zegt maar” vertelden ze.

Supplementen tegen gewrichtsklachten

“Vandaar ontstond het idee om het product ook voor menselijk gebruik te commercialiseren en zodoende is de humane variant van Arti-Gold ontstaan. Het gamma humane supplementen is nog niet zo uitgebreid als dat voor paarden maar vooral voor gewrichtsproblemen biedt dit gamma verlichting.

Arti-Forte helpt mensen om hun bewegingsvrijheid te bevorderen. Humane gebruikers die hun energielevel willen verhogen, kunnen kiezen voor Arti-Sport, een product dat ook in ons gamma voor paarden zit. Globulan wordt voornamelijk gebruikt om irritaties in de gewrichten te verminderen, zoals P-Block. Kortom, als je op zoek bent naar een paardenmiddel, maar dan voor humaan gebruik, ben je bij Global Medics zeker aan het juiste adres!”, besluiten ze.

Bestel Arti-Forte via uw online apotheek:

Ontdek meer blogberichten

Maagzweren-bij-paarden

Maagzweren bij paarden

Maagzweren bij paarden zijn veelvoorkomende maar vaak over het hoofd geziene problemen die aanzienlijke invloed kunnen hebben op de gezondheid en prestaties van paarden. Ze

Lees meer »