Zoek
Sluit dit zoekvak.
Global_Medics_team

Global Medics

Global Medics streeft ernaar bij te dragen aan de wetenschappelijke ondersteuning en
ontwikkeling van voedingssupplementen in de diergeneeskunde en de paardensport.

Innovatie is de rode draad in het verhaal van Global Medics. In 2006 werd een volledig gamma nutritionele supplementen voor paarden ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde dierenartsen, chirurgen en onderzoekers. We zijn ervan overtuigd dat een wetenschappelijke visie op de ontwikkeling van supplementen een belangrijke rol speelt in zowel de rehabilitatie bij complicaties als de ondersteuning van de prestaties bij sportpaarden.


Het is ons hoofddoel om dierenartsen te ondersteunen in hun dagelijkse praktijk om paarden op een efficiënte manier te behandelen en hun professionele carrière op een veilige en verantwoorde manier te onderhouden.

Hoewel voedingssupplementen paarden ondersteunen bij het leveren van topprestaties, erkent Global Medics dat de impact verder gaat, door dierenartsen te helpen bij het creëren van een meer preventieve benadering van de paardengezondheidszorg.
Global Medics blijft zich ontwikkelen. Dit resulteert in meer wetenschappelijk onderzoek en supplementen die hoogwaardige en klinisch bewezen ingrediënten bevatten die écht een verschil maken. Ons team blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling voor een betere
toekomst voor het paard, en zelfs voor humaan gebruik en kleine huisdieren.

2006

Oprichting Global Medics door chirurg Tom Mariën van paardenkliniek Equitom en Jo Gijbels

2007

Innovatief onderzoek naar verdere productontwikkeling

2009

Lancering gewrichtssupplementen voor humaan gebruik

2010

Arti-Forte+ behoorde na de publicatie van een persartikel tot één van de bestverkochte gewrichtssupplementen voor humaan gebruik.

2013

Ontwikkeling van stamceltherapie voor paarden in samenwerking met Global Stem
Cell Technology

2019

Uitbreiding distributienetwerk naar de Verenigde Staten

2020

Meer innovatief onderzoek leidt tot een productgamma van meer dan 25 producten.

2021

Global Medics gaat de samenwerking aan met Equine Care Group.

Samen met Equine Care Group, die ernaar streeft om de dierengeneeskunde naar een hoger niveau te tillen, bundelen we onze krachten om van het welzijn van jouw paard onze grootste prioriteit te maken.

2021

Global Medics verhuist naar een nieuw hoofdkantoor in Ham

2022

Naast voedingssupplementen, lanceert Global Medics 2 nieuwe verzorgingsproducten voor paarden.

Reviews

Juliën DHuman Healthcare
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de supplementen van Global Medics. Ik heb tijdens mijn leven vele zware lasten gedragen met veel rugpijn als gevolg. Dankzij Arti-Forte+ heb ik geen pijn meer. Ik kan de producten alleen maar aanraden!
Frank H. Human Healthcare
Lees verder
Ondanks ik een zeer sportief type ben had ik al jaren last van mijn rechter knie. Tot ik Arti Forte+ van Global Medics ontdekte. Na die maanden twee tabletten per dag is mijn pijn volledig verdwenen en voel ik mij volledig terug de oude. Ik ben 63 jaar en ik kan weer lopen, fietsen en terug met mijn kleinkinderen voetballen zoals voorheen.
Mieke W. Human Healthcare
Lees verder
De samenstelling in Arti-Forte+ helpt de pijn als gevolgde van artrose in mijn gewrichten verminderen. Dit product werd door mijn specialist aangeraden. Ik ben er zeer tevreden over aangezien het daadwerkelijk effect heeft.
Marijn S. Animal Healthcare
Lees verder
Op advies van mijn dierenarts gebruik ik de supplementen van Global Medics. De producten maken alle beloftes waar! Mijn paarden zijn topfit. Beslist een aanrader!
Marleen D. Animal Healthcare
Lees verder
Mijn paard heeft artrose op zijn ruggenwervels en ik vind het belangrijk om hem de juiste ondersteuning te bieden. Ik hou de gewrichten van mijn paard soepel met Arti-Gold. Doordat hij minder pijn heeft genieten wij nog steeds wekelijks van onze bosrit in de natuur.
Dieter H. Animal Healthcare
Lees verder
P-Block is een onmisbaar product tijdens meerdaagse concours. De paarden blijven fit tot de laatste dag en hebben geen last van stijve gewrichten en spieren.
Constant Van PaesschenAnimal Healthcare
Lees verder
Ik gebruik Hemachol voornamelijk bij paarden die wat minder bloed hebben. Enerzijds stimuleert dit product de aanmaak van rode bloedcellen en verhoogt het de energietoevoer naar de spieren. Anderzijds heeft het een zuiverende werking op de lever. Er is merkbaar verschil na het toedienen van Hemachol.