..In de paardensport is het uiteraard niet enkel belangrijk dat de ruiter in topvorm is, het paard is een even belangrijke atleet. Daarom is het van groot belang om ervoor de zorgen dat je paard zich goed voelt. Dat hebben wij bij Global Medics goed begrepen: We ontwikkelden daarom het supplement Top-Competition voor sportpaarden. Dit supplement werd speciaal in het leven werd geroepen om sportpaarden te ondersteunen.

Top-Competition voor sportpaarden biedt ondersteuning tijdens wedstrijddagen

Paarden zetten tijdens een wedstrijd uitzonderlijke prestaties neer. Vooral wanneer het een meerdaags concours betreft. Deze inspanningen kunnen leiden tot stijfheid in de spieren, minder energie, irritaties in de gewrichten en een verlaagde immuniteit. Deze factoren zorgen ervoor dat paarden tegen het einde van de wedstrijd minder fris aanvoelen. Als je paard minder energie heeft, stijve spieren en gewrichten ervaart of last heeft van een verminderde immuniteit, is dat nefast voor de gezondheid van het paard. Top-Competition voor sportpaarden bevat ingrediënten die actief zijn als anti-oxidant. Dit product bevat eveneens talrijke B-vitamines die zorgen voor een ware energie-boost. Ingrediënten zoals boswellia serrata, salix alba, ribes nigrum, BCAA’s en nog vele andere ingrediënten zorgen ervoor dat paarden minder last ervaren in spieren en gewrichten. Bovengenoemde bestanddelen werken namelijk als natuurlijke pijnstillers en als ondersteuning in de energietoevoer naar de spieren.

Door de aanwezigheid van zowel vitamine B, vitamine C als aminozuren, wordt het energiepeil verhoogd en de immuniteit gestimuleerd. Alsook gaan de specifiek geselecteerde kruiden celbeschadiging tegen en versnelt het de recuperatie na inspanning. Top-Competition is een all-in 1, dopingvrij product dat verschillende andere supplementen tijdens het concours overbodig maakt.

 

Je paard zal zich beter voelen, zal soepeler aanvoelen en zal sneller recupereren na een zware inspanning. Kortom: Top-Competition zorgt ervoor dat paarden zich goed in hun vel voelen. Hierdoor blijven deze paarden op het beste niveau presteren.