Top-Competition

Top-Competition voor sportpaarden

In de paardensport is het uiteraard niet enkel belangrijk dat de ruiter in topvorm is, het paard blijft de belangrijkste atleet. Daarom is het van groot belang om ervoor de zorgen dat je paard zich goed voelt zodat het optimaal kan presteren. Dat hebben wij bij Global Medics goed begrepen: We ontwikkelden het supplement Top-Competition, dat speciaal in het leven werd geroepen om sportpaarden te ondersteunen.

Top-Competition biedt ondersteuning tijdens wedstrijddagen

Paarden zetten tijdens een wedstrijd uitzonderlijke prestaties neer, vooral wanneer het een meerdaags concours betreft. Deze inspanningen kunnen leiden tot stijfheid in de spieren, minder energie, irritaties in de gewrichten en een verlaagde immuniteit. Deze factoren zorgen ervoor dat paarden tegen het einde van de wedstrijd minder fris aanvoelen. Als je paard minder energie heeft, stijve spieren en gewrichten ervaart of last heeft van een verminderde immuniteit, zal hij bijgevolg minder goed presteren. Top-Competition bevat ingrediënten die actief zijn als anti-oxidant. Dit product bevat eveneens talrijke B-vitamines die zorgen voor een ware energie-boost. Ingrediënten zoals boswellia serrata, salix alba, ribes nigrum, BCAA’s en nog vele andere ingrediënten zorgen ervoor dat paarden minder last ervaren in spieren en gewrichten. Bovengenoemde bestanddelen werken namelijk als natuurlijke pijnstillers en als ondersteuning in de energietoevoer naar de spieren.

Je paard zal zich beter voelen, zal soepeler aanvoelen en zal sneller recupereren na een zware inspanning. Kortom: Top-Competition zorgt ervoor dat paarden zich goed voelt, waardoor deze paarden op het beste niveau kunnen blijven presteren.

Ontdek meer blogberichten