Foto van Constant van Paesschen

Constant Van Paesschen

Constant van Paesschen is één van de gesponsorde ruiters van Global Medics. “Ik ben alvast erg tevreden van de producten”, begint van Paesschen.

“Eigenlijk zijn er drie producten die ik vast in ons voederschema heb opgenomen”, gaat hij verder. “Hemachol gebruik ik vooral bij twee paarden die iets minder bloed hebben dan de anderen. We geven hen dit supplement omdat ze hierdoor frisser aanvoelen. Je merkt ook echt dat de paarden zich beter voelen na toediening van Hemachol. Ik kan dit product ook tijdens concours aanraden. Als je paarden drie dagen moeten springen, vraagt dit natuurlijk erg veel van hun lichaam. Hemachol is daar wat mij betreft de ideale aanvulling van onze paarden hun dagelijks dieet. Door dit supplement toe te voegen, komen ze zelfs de laatste dag nog fris aan de start”.

Supplementen tijdens wedstrijddagen

“Daarnaast maak ik ook vaak gebruik van Lacta-Fort en P-Block. Deze supplementen geven we eveneens aan onze concourspaarden. De paarden die zwaardere proeven springen, hebben veel baat bij deze combinatie van supplementen aangezien die ervoor zorgen dat de paarden hun spieren snel recupereren en dat ze sneller herstellen na een zware inspanning”, vertelt van Paescchen.

“We gebruiken de supplementen van Global Medics dus vooral bij paarden die zwaar in het werk staan en die vaak op concours gaan. De jongere paarden krijgen deze supplementen dus niet of in mindere mate. Ik heb nu een paard dat pas terugkomt uit blessure. Bij hem ga ik Muscle-Care gebruiken om ervoor te zorgen dat hij sneller terug in de spieren zal komen zodat ook hij op wedstrijd weer topprestaties kan neerzetten”.

“Of ik de supplementen van Global Medics aan vrienden zou aanraden? Zeker en vast! Ik heb erg veel geluk met Global Medics als sponsor”, besluit van Paesschen.

Ontdek meer blogberichten